Resultats

El Servei Català de la Salut elabora periòdicament enquestes de satisfacció (PLAENSA), amb les quals avalua la qualitat del servei i el grau de satisfacció de les persones usuàries amb els diferents serveis sanitaris públics. Segons l’Enquesta del CatSalut de 2018, els usuaris/es han posicionat la nostra entitat la segona de Catalunya pel que fa a satisfacció global, d'un total de 373 Àrees Bàsiques de Salut.
 

PLAENSA 2015 PLAENSA 2018 PLAENSA 2021

 

El 2018 vàrem aconseguir el 100% dels objectius de la part variable lligats a contraprestació econòmica que ens havia marcat el CatSalut; que equival al 5% del pressupost assignat anual a la nostra Àrea Bàsica de Salut.

RESULTATS 2018 RESULTATS 2017 CONTRAPRESTACIÓ
PER RESULTATS (Catsalut)
ACREDITACIÓ CATSALUT ACREDITACIÓ COM A EBA
CATSALUT 2018

Resultats – Albera Salut

Central de Resultats

La Central de resultats del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya té la missió de mesurar, avaluar i difondre els resultats assolits, en l’àmbit de l’assistència sanitària, pels diferents centres (hospitals, equips d’atenció primària, centres sociosanitaris, centres de salut mental i addiccions, i centres de recerca i instituts d’investigació sanitària) del sistema sanitari públic.

INFORME DE LA CENTRAL DE RESULTATS
ATENCIÓ PRIMÀRIA – DADES DE 2017

 

DESPESA EN FARMÀCIA

DESPESA FARMACÈUTICA
PER PACIENT ASSIGNAT – ANY 2018
DESPESA FARMACÈUTICA
PER PACIENT ASSIGNAT – ANY 2017

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
Top