A- A A+

Xarxes Socials

facebook twitter instagram youtube blog

Recerca i Formació

Recerca:

Des dels nostres inicis hem apostat per la Recerca clínica, sigui en assajos clínics rellevants com en Recerca epidemiològica.

Laboratoris de prestigi ens van requerint per a col·laborar en els seus projectes. Malgrat ser una ABS 'llunyana' dels grans Centres d'investigació, permanentment realitzem activitats de recerca farmacològica, amb els valors que suposa l'incorporar protocols molt exigents i monitoratges escrupolosos, tot amb resultats remarcables i de nivell homologat a Entitats nacionals i internacionals de prestigi reconegut arreu.

 

Formació:

La formació continuada i actualitzada ens motiva moltíssim. A tal efecte hem establerts convenis amb els principals Centres formatius del nostre territori.

Som un Centre acreditat en la formació postgrau de medicina (Unitat docent d'Aceba). També del pregrau d'infermeria (Universitat de Girona) i d'auxiliars de clínica (Formació Professional de Figueres) Així acudeixen a formar-se metges/es ja llicenciats, infermers/eres i auxiliars que properament completaran la seva formació, per aprendre de la nostra pràctica. Ens molta il·lusió aquesta activitat  i ens omple de goig veure la satisfacció que ens expressen els alumnes.

Cal citar que els nostres professionals i treballadors sovint són requerits a impartir formació en cursos, ponències. I no podem oblidar les comissions informatives i decisòries a les que assistim. Per tal que aquesta formació no es limiti exclusivament a qui hi ha assistit, tenim constituïda mensualment una sessió de Gestió del coneixement en la que són convidats tots els qui han acudit a formar-se a fora i així tot l'Equip participa del que han après.

També ens exigim formar-nos. Cada un de nosaltres disposa de 4 dies de lliure formació per anualitat, dies que sovint s'amplien amb la nostra assistència a Cursos, jornades, reunions que ens ajuden a estar al dia en tots els àmbits d'interès.

També comptem amb la presència física de formadors al nostre CAP, especialistes reconeguts de totes les disciplines i àmbits que integren el nostre treball. Tenim programades de manera habitual, dues sessions formatives setmanals, a part de les esporàdiques que puguin convenir-nos.