Ponències
Antoni Escudero, president de la Federació d’Hostaleria
de les Comarques de Girona, David Merino, Silvia Gili i
Jaume Hidalgo, representants de Sèlvans
Albert Riera, director de comunicació La Fageda
Jordi Lupion, responsable de Louvre Hotels España
Laura González, Nutrition, Health&Wellness.
Nestlé España
Toni Solanas, expert en sostenibilitat. Col·legi
d’Arquitectes de Catalunya
Marta Rofin, arquitecta municipal. Ajuntament de Vic
Catherine Pérez, cap de Servei Sistemes d’Informació en
Salut. Agència de Salut Pública de Barcelona
Pilar Solanes, cap del Departament de Salut. Ajuntament
de Barcelona
Ferran Casas, Catedràtic de Psicologia Social. Professor
Emèrit. Universitat de Girona.
Roser Pérez-Giménez, Doctora en sociologia, professora
de Ciències Socials i Salut de l'Escola d’Infermeria i
Teràpia Ocupacional de Terrassa (adscrita a la UAB).
Marta Espasa, Secretària d’Hisenda del Departament de
la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
Carmen Cabezas, sotsecretària de l’Agència de Salut
Pública. Generalitat de Catalunya
Sílvia Oliveras, gerent del Dipsalut. Diputació de Girona
Yvonne Griley, consellera del Consell Audiovisual de
Catalunya
Manel Prat, director de màrqueting i comunicació
Bonpreu i Esclat
Sílvia Aliu, presidenta del Gremi de Carnissers i Xarcuters
Artesans de les Comarques Gironines i representant del
Gremi de Flequers Artesans de Girona
Antoni Guasch. Comunicació. Ametller Origen
Ferran Estruch, alcalde de Cardona
Quim Brugué, catedràtic de Ciències Polítiques i de
l’Administració. Universitat de Girona
CLOENDA
Conferència
Lliurament de premis del Concurs de Pòsters